Boston


Hej på er!
 
Är i skrivande stund på hotellet i Boston och vilar upp mig lite. Har haft det lite svårt med tidskillnaden vilket resulterat i dålig sömn. På de så har jag så sjukt ont i halsen! Så det va de lite dåliga saker jag ville berätta, nu till dem goda. Jag är i Boston, jag får ta del av plåtningar och lära mig sjukt mycket. Kommer vara så rik på erfarenhet vid den här resans slut. Blir så taggad på att plåta asså. 
 
Igår plåtade rami och tjejerna lite bilder och idag har Janni och Lisa sprungit Spartan Race, är sjukt imponerad! Jag hade ju då inte klarat av det haha. Och imorgon blir det en till plåtning. Ska försöka lägga upp lite mer bilder imorgon! Annars så får ni ha det bra så hörs vi 
 

Grey scale

T-shirt / H&M / Jeans / Cheap Monday / Sneakers / Supercolor by Adidas

Vad händer nu?

När jag chillade i monaco i 35 graders värme och smällte bort..
 
Hej, nu va det ett tag sen, vi är inne på Augusti månad och de har gått fyra veckor sen jag var i Monaco. Vilket också betyder fyra veckor utan att blogga. Det har hänt lite grejer under den tiden såklart. Jag har officelt gått och blivit anställd på Colin Magazine, kommer fota och skriva lite artiklar. Är så tacksam och så glad, att jag redan nu som 18åring får ett sånt här jobb. HELT SJUKT!!
 
Är väldigt spänd för framtiden och nu är det bara att fortsätta arbeta sig uppåt och jag vill ju ha bloggen som en platform för att kunna dela av mig av mitt liv. För tror verkligen att det kommer hända grejer nu! Jag måste verkligen se till att ta vara på allt detta och delvis satsa bloggen. Så ska verkligen försöka göra mitt allra bästa för att få till att denna blogg blir så bra som jag tror den kan bli. Ska bara gå och bli lite van att stå framför kameran, trivs ju rätt bra bakom den haha. 
 
Tillsvidare får ni ha det så bra!
1